Onderhoud:

Recent Schilderwerk

Onderhoudsplan bij Hofmeester

Kent u het spreekwoord ‘voorkomen is beter dan genezen’? Goed onderhoud zorgt ervoor dat u problemen met uw woning of een pand in Amstelveen kunt voorkomen. Tijdig onderhoud vraagt om een relatief kleine investering en beperkt daarmee het risico op hoge kosten op de langere termijn. Met name de kosten van houtrot kunnen flink oplopen. Schildersbedrijf Hofmeester kan u van dienst zijn met het onderhoud van appartementengebouwen, grachtenpanden, woningen en overige panden.

Investeren in onderhoud

Investeren in onderhoud Heeft u al een meerjarig onderhoudsplan, of heeft u hier juist weinig ervaring mee? Wij kunnen u zowel als particulier, zakelijke klant of VVE optimaal van dienst zijn met een onderhoudsplan. Wij bieden u inzicht in de kosten op de korte en lange termijn en zorgen er na een inspectie voor dat de eventuele gebreken helder aan het licht komen. Wij letten bijvoorbeeld op uw schilderwerk, kozijnen, het voeg- en stucwerk, het dak en eventuele houtrot. Uiteraard kunnen we het onderhoud bovendien volledig voor u uit handen nemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot onderhoud? Neem dan contact met ons op.

VCA en Contact

Hofmeester Schilders
Onbekend
1180 AA Amstelveen
020-7891324

Referenties:

“ Een kennis attendeerde mij op Hofmeester vanwege de duidelijke planning en het afspraak =afspraak principe. Ze zijn voordelig en erg vakbekwaam!”

P. ter Velden
Buitenveldert

“ Wij hebben meerdere offertes aangevraagd bij diverse schildersbedrijven. Onze voorkeur ging uit naar Hofmeester en daar hebben we geen spijt van!”

H. Peeters
Amstelveen

Copyright Hofmeester Schildersbedrijf Amstelveen