Binnenschilderwerk:

Recent Schilderwerk

  • Home
  • Binnenschilderwerk

Meer dan 20 jaar ervaring met binnenschilderwerk

Is uw zakelijke pand of uw particuliere woning in Amstelveen aan nieuw binnenschilderwerk toe, of wilt u het onderhoud professioneel laten uitvoeren?

Zakelijk binnenschilderwerk

Uw bedrijfspand vraagt om een representatieve uitstraling, waar het binnenschilderwerk een grote rol bij speelt. Wij schilderen zowel kantoorpanden, vastgoedprojecten als bedrijfspanden, waardoor we u altijd uitstekend van dienst kunnen zijn. Dient er reparatiewerk uitgevoerd te worden of wilt u gaten met stopverf of kit laten vullen? Ook in dat geval zijn we u graag van dienst, net als met een decoratieve wandafwerking of het plakken van glasvlies.

Lees meer over ons zakelijk binnenschilderwerk

Particulier binnenschilderwerk

Heeft u een mooi appartement in Amstelveen of wellicht een eengezinswoning? Met een nieuwe lik verf zorgt u voor een prachtige uitstraling en wellicht een totaal nieuwe look in uw woning. Het binnenschilderwerk kan worden gecombineerd met een decoratieve functies, maar we kunnen het daarnaast inzetten om kwetsbare plekken als de trap of een badkamer te beschermen tegen problemen als houtrot.

Lees meer over ons particulier binnenschilderwerk

VCA en Contact

Hofmeester Schilders
Onbekend
1180 AA Amstelveen
020-7891324

Referenties:

“ Een kennis attendeerde mij op Hofmeester vanwege de duidelijke planning en het afspraak =afspraak principe. Ze zijn voordelig en erg vakbekwaam!”

P. ter Velden
Buitenveldert

“ Wij hebben meerdere offertes aangevraagd bij diverse schildersbedrijven. Onze voorkeur ging uit naar Hofmeester en daar hebben we geen spijt van!”

H. Peeters
Amstelveen

Copyright Hofmeester Schildersbedrijf Amstelveen