Bedrijfsprofiel Hofmeester

Wij staan voor pure passie voor het vak, in combinatie met meer dan 20 jaar ervaring. Schilderen is veel meer dan het aanbrengen van een verflaag, het is de combinatie van materialenkennis, vakkennis en praktijkervaring die ervoor zorgt dat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Ons vakbekwame team houdt van uitdagingen en slaagt er keer op keer in een glimlach op het gezicht van onze opdrachtgevers te toveren. Wij zijn inmiddels een begrip in Amsterdam en zorgen er ook bij u in Amstelveen graag voor dat u profiteert van optimaal kwalitatief schilderwerk.

Heldere afspraken

Goede afspraken zijn binnen onze branche ontzettend belangrijk, al was het maar vanwege de planning die er grotendeels van afhangt. Spreken wij een datum en tijd met u af? Dan kunt u er op rekenen dat we daar ook naar zullen handelen. Wij brengen structuur aan in de samenwerking, die ons in staat stelt om tegen voordelige tarieven te werken.

Bent u benieuwd welke afspraken we met u kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

VCA en Contact

Hofmeester Schilders
Onbekend
1180 AA Amstelveen
020-7891324

Referenties:

“ Een kennis attendeerde mij op Hofmeester vanwege de duidelijke planning en het afspraak =afspraak principe. Ze zijn voordelig en erg vakbekwaam!”

P. ter Velden
Buitenveldert

“ Wij hebben meerdere offertes aangevraagd bij diverse schildersbedrijven. Onze voorkeur ging uit naar Hofmeester en daar hebben we geen spijt van!”

H. Peeters
Amstelveen

Copyright Hofmeester Schildersbedrijf Amstelveen