VCA

Uitvoerende bedrijven binnen bijvoorbeeld de elektrotechniek, bouw, isolatie en overige technische sectoren dienen steeds vaker een Vca-certificering te overleggen. Ook binnen het schilderwerk wordt dit steeds gebruikelijker. Wat is een Vca-certificering en wat heeft u eraan dat wij hierover beschikken?

Wat betekent VCA?

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers. VGM staat daarin voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Ondanks dat er in de afkorting wordt gesproken over een checklist betekent VCA veel meer. Het is een internationale norm, waar bovendien een certificatiesysteem bij hoort. Het uitvoerend orgaan van de onafhankelijke Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV) beheert de certificaten en bepaalt in hoeverre bedrijven daarvoor in aanmerken komen. Zij staan op hun beurt onder toezicht van de Raad voor Accreditatie (RvA), waardoor er sprake is van een volledige keten, die toezicht houdt op de kwaliteit. Het VCA certificaat is maximaal drie jaar geldig, al wordt er door de RvA jaarlijks een verificatie-audit gehouden, zodat u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit, bijvoorbeeld binnen het schilderwerk.

Schildersbedrijf Hofmeester met Vca-certificering

Wij zijn Vca-gecertificeerd, wat betekent dat u kunt rekenen op moderne materialen, waarmee we de veiligheid van u en onszelf zo goed mogelijk waarborgen. Bovendien richten we ons als erkend schildersbedrijf op de kwaliteit van uw schilderwerk en leveren we u een uitstekende garantie aan.

VCA en Contact

Hofmeester Schilders
Onbekend
1180 AA Amstelveen
020-7891324

Referenties:

“ Een kennis attendeerde mij op Hofmeester vanwege de duidelijke planning en het afspraak =afspraak principe. Ze zijn voordelig en erg vakbekwaam!”

P. ter Velden
Buitenveldert

“ Wij hebben meerdere offertes aangevraagd bij diverse schildersbedrijven. Onze voorkeur ging uit naar Hofmeester en daar hebben we geen spijt van!”

H. Peeters
Amstelveen

Copyright Hofmeester Schildersbedrijf Amstelveen